Verhaeghe-Het Anker

Verhaeghe-Het Anker

Wij leveren graag kuikens en jonge hennen aan u. Maar daar houdt het niet mee op. We begeleiden u in het traject zoveel mogelijk, om het maximale rendement te halen. We willen in onze communicatie transparant zijn en in ons handelen betrouwbaar.

Onze huismerken zijn ISA Brown, Bovans Brown en Dekalb wit. In 'Isacom', ons dochterbedrijf, houden wij de ouderdieren van deze rassen.

De ISA brown blinkt uit in de productie van veel courante eieren, lage uitval en de perfecte bevedering. Deze efficiënte hen is geschikt voor scharrel-, volière-, vrije uitloop- en kooisystemen.

De ISA Brown kan zich gemakkelijk aanpassen aan verschillende productieomstandigheden.

De Bovans Brown is een topper op de markt van bruine eieren. Deze hen past zich gemakkelijk aan: u kunt het merk houden in scharrel-, volière-, en vrije uitloopsystemen. De uitstekende voederconversie van de Bovans Brown is de beste die de legpluimveemarkt kent.

De Dekalb White legt mooie en opvallend sterke eieren. Gunstig voor uw rendement zijn de hoge kilogramproductie en de uitstekende voederconversie. Deze rustige hen voelt zich thuis in kooi-, scharrel- en volièresystemen.